Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

0-2... ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ 0-4 ΗΤΤΑ!!!

ΤΟ 0-4 ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΣΥΝΧΑΡΙΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ Α.Ε.Κ. ΤΟ 0-4 ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΑΡΥ ΣΚΟΡ ΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΗΤΤΑ ΤΟ 0-2 ΚΑΙ Η ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΊΤΑΙ ΦΊΛΟΙ ΜΟΥ Η ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΧΙ Η ΗΤΤΑ ΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΕΣ ΤΟΝ ΓΚΟΤΖΙΛΑ ΑΥΤΟΠΡΌΣΩΠΟΣ ΑΦΤΑ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΔΕΝ ΠΗΡΑΖΕΙ ΠΑΜΕ VAMOS  ΑΡΙΑΝΑΡΑ!!!
Υ.Γ. ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΟ ΣΗΦΑΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΤΑ 45 ΜΕΤΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!

Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Να σπάσει και αυτή την παράδοση .

Αυτός ο ΑΡΗΣ μπορεί να νικήσει κάθε ελληνική ομάδα μέσα στο Χαριλάου , και αυτό θα το δείξει την Κυριακή το βράδυ στις 20:30 , η ομάδα του κόουτς Κούπερ θα παίξει για την νίκη και θα την πάρει αφού η Βασίλισσα δεν  μπορεί να αντισταθεί στον ΑΡΗ αυτόν, και είναι φυσικό να προσκύνηση τον ΘΕΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ...
Μα θα με πεις το χανουμάκι έχει παραδώσει με τον Αρη , και τι με αυτό πριν 15 μέρες ο Αρης έσπασε μια τέτοια στη  ΜΟΥΝΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ , και την Κυριακή θα σπάσει και αυτή με το χανουμάκι ... γιατί ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ  ...

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Ο Αρης γίνεται μεγάλη ομάδα! Ξανά. Οχι φυσικά γιατί κέρδισε τον συντοπίτη του. Αυτό είναι κάτι εφήμερο. Χθες κέρδισε, άλλη φορά θα χάσει.
Απλώς, η μεγάλη αυτή νίκη ήρθε να στολίσει την άκρως επιτυχημένη εικόνα του σε όλα τα επίπεδα. Μια εικόνα σύγχρονη, που τον οδηγεί εκ του ασφαλούς στο μέλλον. Ενα μέλλον το οποίο προβλέπεται θαυμάσιο, αν φυσικά συνεχίσει έτσι. Αυτές οι εικόνες χαράς για τον «Σαλονικιό πολεμιστή» είχαν μεγαλείο αλλά και αξιοπρέπεια. Αυτό έβγαινε κυρίως από τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών. Από κάθε κουβέντα τους έβγαινε η προχωρημένη φιλοσοφία τους για το ποδόσφαιρο.
Πριν από μερικά χρόνια είχε εικόνα κακομοιριάς και αποσύνθεσης. Νοοτροπία περασμένων δεκαετιών. Αυτή η νοοτροπία τον έφτασε στα πρόθυρα της διάλυσης. Τώρα λειτουργεί διαφορετικά. Εχει στρέψει την προσοχή του στην μπάλα! Ούτε τον διαιτητή προσέχει ούτε τους αντίπαλους φιλάθλους ούτε το τι λέει ο κάθε δημοσιογράφος.
Απόδειξη η συμπεριφορά του στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Τότε που όλοι «ξεμαλλιάστηκαν» για το ανύπαρκτο πέναλτι που δόθηκε από τον Δαλούκα σε βάρος του. Από τον Αρη δεν ακούστηκε ούτε «κιχ» διαμαρτυρίας! Το άφησε για τους... ψευτόμαγκες των γηπέδων. Η γνήσια μαγκιά σηματοδοτείται από μαχητές παίχτες, από ικανό προπονητή και από γεμάτο με κόσμο γήπεδο. Κόσμο που αγαπάει την μπάλα και δεν αντιπροσωπεύει τον υπόκοσμο της πόλης.
Ο Αρης είναι το καμάρι του πρωταθλήματός μας! Πάει να μπει στην καρδιά όλων. Οπως έκανε ο μπασκετικός Αρης των Γιαννάκη - Γκάλη!
ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΕΦΤΕΛΗΣ
seftelis@pegasus.gr