Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

ΠΕΣΕ ΚΑΙ ΜΗ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ ΡΕΕΕΕΕ...........................

Και καλα εσεις δεν ειστε ΑΡΗΣ.  Κανετε οτι γουσταρετε , παιζετε για 'σας απο 'τι καταλαβαμε μας γραφετε κανονικα.   Εμας ποιος θα νιαστει να ιδρωσει λιγο παραπανω , να τρεξει λιγο παραπανω , να μοχθησει λιγο παραπανω!
Μα με κανεις το 1-2 και σηκωνει ο τεταρτος τα 3' των καθυστερησεων.  
Οχι ρε φιλεεε!   Δε παιζεις μπαλα εκει.  Να με συγχωρεσεις αλλα εκει πεφτεις κατω και δε σηκωνεσαι ρε!   Σκας τη μπαλα ρε!  Χτυπας αντιπαλο.  Πιανεις τον διαιτητη απο το λαιμο και του λες σφυρα γιατι καθαρισες ρε!   Ε πως θα γινει για;
Μας τρελανατε ρε!   Καρδια , εγκεφαλικο ολα στον ΑΡΗ ρε.
Τι θα γινει τωρα ρε;   Θα 'ρθειτε και θα πειτε οτι εχουμε αλλα 5 ματς και ξερω ΄γω;   Καθε βδομαδα να'χαμε να λεγαμε;
Δε σας περνει ολους η κατρακυλα , ομως κοντα στο ξερο καιγεται και το χλωρο.   Εσυ(-εις) στα τετοια σου.  Του χρονου αλλαζεις ομαδα και σικεμε κανταρ ε;    Δηλ. βαζεις γκολ ενα πραμα και ερχομαι να σε φιλησω.   Τρως γκολ;   Ερχομαι και τι;   Να σε ριξω μια μαπα να τελειωνουμε;
Αρκετα ασχοληθηκα με 'σας.   Ντροπη και ξεφτιλα.    Δε ξερετε να καθαρισετε ενα ματς;
Το ηθελε και η Λαρισα;    Σωστην τοτε ρε.   Δωστην και το παιχνιδι φιλευσπλαχνε ΑΡΗ.
Αντε γεια τωρα ρε.   Αντε γεια.

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΤΟ ΜΕΛΟΝ ΑΡΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ.........

Αυτη η πολη ειναι τοση οση να χωρεσει να αγκαλιασει τον αγαπημενο της ΑΡΗ που ηρθε απο μαχες μακρινες και βγηκε νικητης.   Οπου πηγαινε ο θαυμασμος ηταν μεγαλος και αφηνε εκπληκτους τους παντες που με τον τροπο του κερδιζε και την μαχη και τις εντυπωσεις.   Ειναι και η κουραση στη μεση που εχασε τη μαχη στους υποψιασμενους << πολιτες >> της Μαντσεστερ του Σιτι.
Εκει οπου πηγανε στο πλευρο του 7.000 μαχητες και βοηθησαν ακομη και οταν η μαχη ειχε κριθει.
ΑΡΗ το μεγαλειο σου τελειωμο δεν εχει.  
Να δουμε τον τυπο πως σχολιαζει την προσπαθεια των κιτρινων του Βορρα;   Να δουμε την ποδοσφαιρικη Ευρωπη να θελει να μαθει και αλλα απο τον ΑΡΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ;
Μια ομαδα που συγκλονισε με τις απιστευτες εμφανισεις της και τις απιστευτες προκρισεις της σε επιπεδο ΤσαμπιονΛιγκ.   Με ομαδες οπως η Ατλετικο Μαδριτης 1-0 με Μπαγερν Λεβερκουζεν 0-0 με Ροζενμποργκ 2-0 και με Μαντσεστερ Σιτι 0-0 οχι μονο κρατησε και διευρηνε το αηττητο της εδρας του στα 43 χρονια , ομως δεν δεχθηκε ουτε γκολ!    Εκτος εδρας εχασε στο Τρολντχαιμ με 2-1 , εχασε με 1-0 μεσα στη Μπαγερν του Λεβερκουζεν οπου ενα κολακευτικο 1-4 θα ηταν κατεχωρημενο αν δεν αστοχουσαν οι κιτρινοι στη Γερμανια.    Και οντας ξεγραμμενη πηγε στο Βιθ. Καλντερον και εβαλε φουρνελο στο Ισπανικο εδαφος νικωντας με 2-3 και συναμα ηταν η ΠΡΩΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ που νικουσε ομαδα μεσα εκει.     Αφηνιντας εκτος θεσμου γκοτζαμ Ατλετικο Μαδριτης κανει τους Ελληνες να αισθανονται οτι ενα παιδι τους χτυπαει αλλυπητα τον οποιονδηποτε αντιπαλο του και φουντωνει απο περηφανεια.   Αρχιζει ομως και η συζητηση σε πηγαδακια αναλυοντας εως που ακομη θα εφτανε ο ΑΡΗΣ!     Η Μαντσεστερ Σιτι λοιπον ειναι ο αντιπαλος για τους 8 του Γιουροπα Λιγκ.   Κι' εκει που το εργο γινεται τρομερα δυσκολο , το 0-0 στο Κλεανθης Βικελιδης αναγκαζει τον ανυπερβλητο ΛΑΟ του ΑΡΗ να θελει να ακολουθησει μεχρι το Μαντσεστερ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!
Κατακλυει τον χωρο πισω απο την εστια , εξαντλιει εν αρχη ολα τα εισιτηρια που εδικαιουτο και κατοπιν εφοδιαζεται εως και 7.000 τον αριθμο!   
Ολη μερα στο Μαντσεστερ αποσβωλομενοι οι Αγγλοι εβλεπαν και κατεγραφαν με καμερες τις εκδηλωσεις προς την ομαδα της Ελλαδας. Την ομαδα της Θεσσαλονικης , αυτην του θρυλικου και ξακουστου πλεον ΑΡΗ μας.    Τα μεσα της πολης εδιδαν οδηγιες για να βοηθησει ο κοσμος των μπλε με την φωνη του και ετσι να βοηθησει με την σειρα του στο δυσκολο εργο της προκρισης καθως ελεγαν και ξαναλεγαν.    Ο κοσμος ομως του ΑΡΗ ασταματητα και με ολες μα με ολες τις δυναμεις του απο την αρχη της μαχης εως το τελος και ενω το παιχνιδι δεν ειχε θετικη εξελιξη γι αυτους σκεπαζε με τις ιαχες του και τις εκδηλωσεις λατρειας προς την ομαδα , αυτην των << πολιτων >> που τα ειχαν χαμενα και οταν ειχε κριθει πλεον το ματς ρωτησαν τους φιλους του ΑΡΗ γιατι συνεχιζουν να φωναζουν ασταματητα στη συνεχεια.      Μα σας νικησαμε ειπανε οι φιλαθλοι του ΑΡΗ μας.
Δεν ακουστηκατε διολου.   Σας πατησαμε.   Αυτος ειναι ο ΑΡΗΣ.    Ενιαιος σαν μια γροθια.
........κι' οποιος ερθει αντιπαλος σου παλι πρεπει πρωτα καλα να το σκεφτει!!!
Ενα μεγαλο ευχαριστω γι αυτο το απιστευτο ταξιδι στην ποδοσφαιρικη Ευρωπη των 7 πιο ωραιων μηνων της χρονιας.
Τωρα δυνατα πιο δυνατα για την πενταδα.
Αλλωστε χωρις τα κοτοπουλα δεν γινεται.   
ΤΑ ΛΕΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.   ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΑΓΑΠΩ.

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΥΓΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΡΕΕΕΕΕ!!!

Σε τεσσερεις ωρες ειμαστε σε τροχια προκρισης.
Στο νησι που μιλανε περιεργα οι ευγενεις με τα καπελα με τα πουπουλα θα δωσουμε την ανιση μαχη με τα πιο ακριβοπληρωμενα ατομα που απαρτιζουν την ομαδα τους.  Την Μαντσεστερ Σιτι.
Η ομαδα με τα μπλε ειναι ετοιμη να αντιμετωπισει εκ νεου και αυτη τρη φορα στην εδρα της τον δικο μας ΑΡΗ.  Τον Θεο του πολεμου.   Που ομως αυτη τη φορα θα εχει σιγουρα 5.000 φιλαθλους του ορκισμενους και με πιστη για να παει την ομαδα στους 16.   Τα μεσα ενημερωσης στο Σιτι καλουν τους υπεροπτες Αγγλους να φωναζουν πιο πολυ ουτως ωστε να καλυψουν την Ελληνικη Αρειανιδικη ψυχη.
Μπαινουμε μεσα δε μασαμε και οταν μπορεσουμε το κανουμε στα ξαφνικα.  
Τεσσερεις ωρες και κατι ψιλα αδερφια!
Ο ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ μπηκε σε εχθρικα εδαφη και ειναι ηδη νικητης.   Μια ολοκληρη πολη κατεληφθη απο τους χιλιαδες φιλους του και την αλλαξε το χρωμα.    Ελπιζουμε και εμεις οταν αρχισει ο αγωνας να τους αλλαξουμε τα φωτα.    ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ.   ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΔΙΑΚΟΠΟΣ 90λεπτος ρυθμος.
Ολα τα αλλα ερχονται.  Παμε για το ονειρο να το κανουμε πραγματικοτητα.
ΑΡΗ ΕΜΠΡΟΣ ΔΟΥΒΛΙΝΟ ΟΛΟΤΑΧΩΣ.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ........................

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

ΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.................................

Απο σημερα αρχιζουμε τις ετοιμασιες για το αυριανο ματς.
Ο Γαβρος στην πολη μας.  Οχι οπως πριν λιγες μερες αλλα με πραγματικη επισκεψη στο Κλεανθης Βικελιδης.   Με καθε επισημοτητα στο θεσμο του πρωταθληματος θα παιξουμε ενα παιχνιδι μονοδρομο για την νικη , θα την παρουμε και αμεσως μετα θα δουμε τους επομενους αντιπαλους.   Εεεεεεετσι!
Ενα ενα ΑΡΗ μου τα ματσακια.   Τεμπο τεμπο οι κατακτησεις και μετα ταμειο!
Οσο για εμας;   Εμεις ξεκινησαμε απο σημερα την οινοποσια και τα μεζεδακια , αλλοι βεβαια προτιμησαν απο σημερα τσιπουρακι η ουζακι με γαβρο για θαλλασινο ψαρακι.
Εμπρος να δωσουμε ενα μαθημα στους Πειραιωτες και σε ολους τους φορεις , αγωνιστικα και οπαδικα.
Παμε να τρελανουμε κοσμο και κοσμακη.
Ζιγκα το γηπεδο μας για να γουσταρουμε ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ.
Καλη τυχη στον Γουελτεματεκο Ρουιζ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΕΣΕΙ  απο την ομαδα μας.
Θα θυμομαστε ενα ακομη ΑΡΕΙΑΝΑΚΙ που περασε τιμωντας για οσο εμεινε , τα χρωματα της ενδοξης ομαδας μας.
Αντε να βραδιασει και να ξημερωσει η μερα να παμε πρωι πρωι στο γηπεδο.  Εκει περναει η ωρα ευκολα και γρηγορα.   Μπουτικ Λεσχη Καφε και ΑΡΗΣ   F.M.
Και οπως παντα με τα χρωματα του ΘΕΟΥ του ΠΟΛΕΜΟΥ.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ..............................

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

ΠΤΗΝΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΟΤΟΥΦΕΚΙΑ.........................

Ορκο νικης εδωσαν οι παικτες στην Θεσσαλονικη εκαναν το παιχνιδι τους μεσα στο αχανες ΟΑΚΑ και πηραν τρεις υπερπολυτιμους βαθμους που δινει δικαιωμα να κυνηγησουν την θεση που θα δωσει δικαιωμα στα ονειρα για την επομενη χρονια μεσα απο τον θεσμο του Γιουροπα Λιγκ η γιατι οχι και κατι παραπανω!
ΑΡΗΣ εισαι πας τα κανεις ολα επιπεδα και φευγεις νικητης με το γνωριμο σου στυλ , αυτο του ομαδισμου και της επιθετικης τασης που εχει η φιλοσοφια της ομαδας απο την διοικηση μεχρι και τους φιλαθλους.  Εμεις ημασταν σιγουροι οτι ο ΑΡΗΣ θα επαιρνε το τριποντο ενω αλλοι χλευαζαν τις προσδοκιες μας.   Να ομως που το COME BACK ξεκινησε και πηρε μπρος η κιτρινη μηχανη.
Ερχεται τωρα ο Ολυμπιακος στο Κλεανθης Βικελιδης σε ενα ματς που για να ερθει το τριποντο πρεπει τα παντα να λειτουργησουν με απολυτη συνοχη ηρεμια και προσηλωση στον στοχο.   Μονο νικη και τιποτε αλλο με τον Ολυμπιακο οχι για να αποδειξουμε τιποτε αλλα απλα να εδραιωσουμε την αγωνιστικη μας ανοδο και να επελθει οριστικα η ψυχολογια του νικητη εν οψει Ευρωπαικων αναμετρησεων.
Δειγμα θετικο και προχωραμε..................
VAMOS..............αδερφια VAMOS.