Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑΑΑΑΑ...................


.......και  στα  εκατο  θα 'μαι  παλι  εδω  να  στο  τραγουδωωωωωωωωωωω. (πεντακις  εξακις  και  βαλε).

Χρονια πολλα σημερα του Ευαγγελισμου της Θεοτοκου.
Χρονια πολλα για την 25η Μαρτιου του 1821.  Της Επαναστασης του Εθνους και της απελευθερωσης απο τον Τουρκικο ζυγο.
Χρονια πολλα στην ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ ΜΑΣ.   Την 25ην Μαρτιου του 1914 ιδρυθηκε απο μερικους φιλους στον Βοτση  η ομαδα με τους περισσοτερους τιτλους ( 31 ) στην ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΚΑΤΟ ΘΑ 'ΜΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΝΑ ΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΩ.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ..............................

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΗΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ.

Ετσι σας θελουμε ρε λεβεντες.   Μεχρι το τελευταιο λεπτο αφοσιωμενοι στη νικη και μονον σ' αυτην.
Πιεζει ο αντιπαλος;   Πεσε κατω Σηφακαρε και μη σηκωνεσαι.   Βρισκουν ρυθμο μετα απο γκολ σου , κανε τα αδυνατα δυνατα να τους αποσυντωνισεις.    Και φυσικα οταν βρεις αμυνες ανοικτες κανε αυτο που γνωριζεις καλυτερα απο τον καθενα.   Την αντεπιθεση και με δυο τρεις αλλαγες της μπαλας το πολυποθητο γκολ.   
Στην Κερκυρα αν και εξελιχθηκαν αρχικα δυσκολα τα πραματα για τον ΑΡΗ μας , αυτος βρηκε το σθενος και τη δυναμη να κανει την καθολικη ανατροπη και να αλλαξει αρδην τον αγωνα.   Το 2-1 λοιπον εγινε 2-4 και ενω ολα εδειχναν να τελειωνουν εκει η Κερκυρα ξαναμπηκε η τουλαχιστον προσπαθησε να μπει στο παιχνιδι.   Πετυχε το 3-4 και καπου εκει ο ΑΡΗΣ εκανε καλη διαχειριση της μπαλας , εφαγε ολα τα εναπομειναντα λεπτα του αγωνα και το σφυριγμα της ληξης βρηκε τους Θεσσαλονικεις να φευγουν με την ικανοποιηση οτι πηραν τους πολυποθητους τρεις βαθμους και αρχιζουν να βλεπουν τα ονειρα τους να αναπτερωνονται.  Οι μερικες ελπιδες τους για την κατακτηση της πεμπτης θεσης που οδηγει στο Γιουροπα Λινγκ ειναι αυτες που τους κανουν πιο αποτελεσματικους και ταυτοχρονα πεισματαρηδες.   Ο Σακης ο Τσιωλης εβαλε κι' αυτος το χερακι του για να αλλαξει η εικονα του ΑΡΗ.   Και μαλιστα με τον καλυτερο δυνατο τροπο.   Τεσσερα γκολ εκτος εδρας με ΣΚΟΡΕΡ και τον Κοκε!   
Τα χαμογελα επιστρεφουν.   Η ομαδα δειχνει να ανταποκρινεται εστω και την υστατη ωρα.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ...................................

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.......................................

Μαλλον δανειστηκατε την εκφραση του πρωθυπουργου της χωρας για να κατευνασετε τα πνευματα.
= ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ =.  
Ε λοιπον η αληθεια ειναι οτι οχι μονο δεν υπαρχουν αλλα ειμαστε και μεσα με τα τσαρουχια.
Κι αν δουμε και στους απο πανω μας τους ακατονομαστους που και αυτοι εχουν  το ιδιο προβλημα με τον -δεν πινς νιρο , πινς βιλουδου-  να μην πλερωνει μια , γιατι πολυ απλα δεν εχει μια(;)τοτε ειμαστε μια απο τα ιδια και εμεις σιγουρα ειμαστε γιδια!
Τρωμε δουλεμα αβερτα κουβερτα.   Πατανε ολοι στο Αρειανιλικι μας και ρουφανε το αιμα μας.
Με δανεικους παικτες παμε να σωσουμε τη χρονια.  Διωξαμε ετοιμη ομαδα παικτες φαρμακια για τους αντιπαλους και μ' αυτους εδω τι κανουμε;      Με εναν Κοκε που κανει κονκτσες και συνεχεια εκβιαζει ερχεται φευγει!   Αυτα ειναι προβληματα τεραστια.   Η ομαδα δεν ειναι ομαδα.   Δεν μιλανε μεταξυ τους και θελουμε να βγαζουν ποιοτητα μεσα στο χορταρι;    Το γεγονος οτι εχουμε 30 βαθμους ποιον θορυβει;  Μονον εμας;   Κανεναν αλλον;   ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ οχι να μεινουμε εκτος πενταδας , αυτο ειναι πλεον σιγουρο και μαλιστα 100% , αλλα να μπουμε (μπηκαμε) στην πενταδα των ουραγων που παλευει για το ποιος θα << πεσει>> κατηγορια και ποιος θα σωθει.
ΑΡΗ ΑΡΗ ΕΣΥ 'ΣΑΙ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ.
Καμαρι εισαι και παλι και παντα στα ματια μας και στα ματια ολων αλλα για να γινει πιστευτο πρεπει η διοικηση να αλλαξει(βαριες κουβεντες)ο προπονητης να αλλαξει(ετοιμο)και η ελπιδα να ξαναζωντανεψει.    Η αγαπη εγινε οργη και μενει να γινει ακομη τι;   Μισος;   Ενω πριν λιγο πατουσαμε μεγαλες Ευρωπαικες ομαδες;   Ενω πριν λιγο γιορταζαμε σε ολα τα μηκη και πλατη της Ευρωπης;
ΑΡΗ ΑΡΗ ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ.
Μεσα σε διαστημα 7 μηνων καναμε την ποδοσφαιρικη Ευρωπη ΝΑ παραμιλα με τον αποκλεισμο επι της Ατλ. Μαδριτης και οχι μονον. 
ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΡΘΕΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ Μ' ΕΣΕΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙ.
Εμαθε ολος ο ποδοσφαιροφιλος φιλαθλος της Ευρωπης για αυτο το κατορθωμα της ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ μας και συλογιζεται.  - Μα καλα;  43 χρονια;  Οταν περναει απο το καστρο νιωθει την καυτη ανασα των φανατικων φιλαθλων απο καθε μερια του γηπεδου ενω τα αφτια ολων παθαινουν βουβαμαρα.  Μετεπειτα επερχεται εκνευρισμος , ασυνενοησια στο γηπεδο μεταξυ των λαθη αντι λαθων και το αποτελεσμα;  Γνωστο.   Να μην αναφερουμε εκ νεου τα φετινα << θυματα >> του ΑΡΗ μας στο καστρο το απορθητο.     Ενα καστρο ομως που στον Ελλαδικο χωρο εγινε κεντρο διερχομενων αφου οποιος θελει ποντους περναει σχεδον ανενοχλητος και χωρις να πιασει σπουδαιες εμφανισεις.
Το μεγαλο χτυπημα ηταν αυτο της γριας που πετυχε γκολ προς το τελος του αγωνα και πηρε τους τρεις ποντους.
Αραγε τωρα με αδειες κερκιδες πως θα ειναι τα πραματα;   Γιατι η εικονα θα ειναι αδιαψευτος μαρτυρας!   Η Θυρα 2 θα μοιαζει σαν παππους που αλλαζει μασελα στον οδοντιατρο.
Ετσι οπως τα κανατε αντε να δουμε τι θα αλλαξετε.  Γιατι εμεις δεν αλλαζουμε τιποτε.
  Μονο τη σταση μας απεναντι σας.

Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ.......................................

Στις 19.30 ο ΑΡΗΣ μας καλειται να αποδειξει οτι πραγματι ζηταει την εισοδο στα πλευ οφ και γνωριζει καλα οτι για να γινει αυτο θα πρεπει να κανει αρχης γεννωμενης απο σημερα ενα σερι νικων στους εναπομειναντες αγωνες ουτως ωστε να περασει Βολο και Καβαλα και να παρει αυτος την προνομιουχα θεση.  
Ενωμενοι ολοι μας σε λιγες ωρες με δυναμη και συνοχη απο το ημιχρονο να κλειδωσουμε τη νικη που θα δωσει ωθηση στην ομαδα και στο συλλογο.  
Ειναι κι' αυτα τα ματς που εχουν μια ελξη στο κοινο.   Το γηπεδο ολο θα ειναι κατακιτρινο και οι ιαχες θα δωσουν δυναμη στον ΑΡΗ απο την αρχη του αγωνα.
Τα υπολοιπα μετα τα γουστα!   Παμε τωρα να απλωσουμε τα πανια στον ιερο χωρο.
VAMOS αδερφια.  VAMOS.........................