Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.......................................

Μαλλον δανειστηκατε την εκφραση του πρωθυπουργου της χωρας για να κατευνασετε τα πνευματα.
= ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ =.  
Ε λοιπον η αληθεια ειναι οτι οχι μονο δεν υπαρχουν αλλα ειμαστε και μεσα με τα τσαρουχια.
Κι αν δουμε και στους απο πανω μας τους ακατονομαστους που και αυτοι εχουν  το ιδιο προβλημα με τον -δεν πινς νιρο , πινς βιλουδου-  να μην πλερωνει μια , γιατι πολυ απλα δεν εχει μια(;)τοτε ειμαστε μια απο τα ιδια και εμεις σιγουρα ειμαστε γιδια!
Τρωμε δουλεμα αβερτα κουβερτα.   Πατανε ολοι στο Αρειανιλικι μας και ρουφανε το αιμα μας.
Με δανεικους παικτες παμε να σωσουμε τη χρονια.  Διωξαμε ετοιμη ομαδα παικτες φαρμακια για τους αντιπαλους και μ' αυτους εδω τι κανουμε;      Με εναν Κοκε που κανει κονκτσες και συνεχεια εκβιαζει ερχεται φευγει!   Αυτα ειναι προβληματα τεραστια.   Η ομαδα δεν ειναι ομαδα.   Δεν μιλανε μεταξυ τους και θελουμε να βγαζουν ποιοτητα μεσα στο χορταρι;    Το γεγονος οτι εχουμε 30 βαθμους ποιον θορυβει;  Μονον εμας;   Κανεναν αλλον;   ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ οχι να μεινουμε εκτος πενταδας , αυτο ειναι πλεον σιγουρο και μαλιστα 100% , αλλα να μπουμε (μπηκαμε) στην πενταδα των ουραγων που παλευει για το ποιος θα << πεσει>> κατηγορια και ποιος θα σωθει.
ΑΡΗ ΑΡΗ ΕΣΥ 'ΣΑΙ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ.
Καμαρι εισαι και παλι και παντα στα ματια μας και στα ματια ολων αλλα για να γινει πιστευτο πρεπει η διοικηση να αλλαξει(βαριες κουβεντες)ο προπονητης να αλλαξει(ετοιμο)και η ελπιδα να ξαναζωντανεψει.    Η αγαπη εγινε οργη και μενει να γινει ακομη τι;   Μισος;   Ενω πριν λιγο πατουσαμε μεγαλες Ευρωπαικες ομαδες;   Ενω πριν λιγο γιορταζαμε σε ολα τα μηκη και πλατη της Ευρωπης;
ΑΡΗ ΑΡΗ ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ.
Μεσα σε διαστημα 7 μηνων καναμε την ποδοσφαιρικη Ευρωπη ΝΑ παραμιλα με τον αποκλεισμο επι της Ατλ. Μαδριτης και οχι μονον. 
ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΡΘΕΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ Μ' ΕΣΕΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙ.
Εμαθε ολος ο ποδοσφαιροφιλος φιλαθλος της Ευρωπης για αυτο το κατορθωμα της ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ μας και συλογιζεται.  - Μα καλα;  43 χρονια;  Οταν περναει απο το καστρο νιωθει την καυτη ανασα των φανατικων φιλαθλων απο καθε μερια του γηπεδου ενω τα αφτια ολων παθαινουν βουβαμαρα.  Μετεπειτα επερχεται εκνευρισμος , ασυνενοησια στο γηπεδο μεταξυ των λαθη αντι λαθων και το αποτελεσμα;  Γνωστο.   Να μην αναφερουμε εκ νεου τα φετινα << θυματα >> του ΑΡΗ μας στο καστρο το απορθητο.     Ενα καστρο ομως που στον Ελλαδικο χωρο εγινε κεντρο διερχομενων αφου οποιος θελει ποντους περναει σχεδον ανενοχλητος και χωρις να πιασει σπουδαιες εμφανισεις.
Το μεγαλο χτυπημα ηταν αυτο της γριας που πετυχε γκολ προς το τελος του αγωνα και πηρε τους τρεις ποντους.
Αραγε τωρα με αδειες κερκιδες πως θα ειναι τα πραματα;   Γιατι η εικονα θα ειναι αδιαψευτος μαρτυρας!   Η Θυρα 2 θα μοιαζει σαν παππους που αλλαζει μασελα στον οδοντιατρο.
Ετσι οπως τα κανατε αντε να δουμε τι θα αλλαξετε.  Γιατι εμεις δεν αλλαζουμε τιποτε.
  Μονο τη σταση μας απεναντι σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου