Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.

Η μπουτικ ειναι απο το πρωι γεματη και ξεπουλαει!   Το κασκολ κατακιτρινο απο την μια ακρη εως την αλλη.   Το μισο ειναι ΑΡΗΣ και το αλλο μισο ειναι Πενιαρολ.   Συλλεκτικο κομματι μολις 12 Ευρω ενω οι καινουριες μπλουζες ειναι χαρμα ειδεσθαι.
Ενας κοσμος ολοκληρος που θελει να παρει τα παντα μα κυριως οι μικροι λιλιπουτιοι που θελουν τα παντα.
Σε 4 1/2 ωρες θα γινει η νυχτα μερα και το δαχτυλιδι της φωτιας θα σχηματιστει προφανως εκ νεου οπως και πριν δυο χρονια με την Μποκα Τζουνιορς.
Με το βροντερο παρων (26/07/11) οι φιλαθλοι δινουν το στιγμα τους και υποσχονται πιστη και αφοσιωση στην ομαδα που αγαπουν , στην ομαδα που λατρευουν.
CONNEX - TV για οσους δεν θα παριστανται στον αγωνα.
Ο κος Σακης Τσιωλης περιχαρης θελει να δει τα καμαρια του σε ποιο βαθμο ετοιμοτητας ειναι , συν του γεγονοτος οτι θα κοχλαζει και το γηπεδο οποτε ολο αυτο το σκηνικο θα τον κανει ακομη πιο ευτυχισμενο!
Κατ' οπως φαινεται και αν υπαρχει ζωη σε αλλον πλανητη εμεις απο εδω θα δωσουμε εικονα μιας και το γηπεδο θα εχει παρει φωτια οποτε θα μπορει κανεις απο αλλον πλανητη να δει την εικονα αυτην (lol).
Καλη αρχη στα ονειρα του καθε φιλοδοξου του καθε μαχητη του καθε ενα απο εμας.   Γιατι και φιλοδοξοι ειμαστε και μαχητες!
ΧΑΙΡΕΤΑΙ.................................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου