Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

«Καθαρό έγκλημα»

11 Σεπ, 21:42 Από Βαγγέλης Καράμαλης
«Καθαρό έγκλημα»








ΕΞΑΛΛΟΣ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ. «ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ». «ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ».-
Το πέναλτι από το οποίο ήρθε η νίκη του Παναθηναϊκού στην Θεσσαλονίκη κόντρα στον Άρη, προκάλεσε την οργή του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού και προέδρου της Σούπερ Λιγκ, Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος αποχωρώντας από το «Γ. Καραϊσκάκητς» μίλησε για καθαρό έγκλημα και προειδοποίησε πως τα «ψέματα τελειώσανε».

«Δυστυχώς σήμερα στην Θεσσαλονίκη διαπράχθηκε ένα καθαρό έγκλημα», ανέφερε αρχικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης και συνέχισε: «Όλοι εμείς εδώ και δύο μήνες ξοδέψαμε χρόνο και χρήμα. Σε μία πολύ δύσκολη συγκυρία για την χώρα και τον κόσμο. Κάναμε όμως ένα μεγάλο λάθος. Για να αναβαθμίσουμε όμως το ποδόσφαιρο πρέπει να το ξεβρωμίσουμε τον χώρο! Θα πρέπει να ταχθούμε εναντίον των διαιτητών και των παραγόντων του παρακράτους που μεγαλούργησε πέρυσι και λειτουργεί και φέτος. Το έδειξε και στην πρώτη και στην δεύτερη αγωνιστική.

Σήμερα ο Ολυμπιακός έχει τρεις βαθμούς. Έπρεπε να έχει έξι βαθμούς. Ο Παναθηναϊκός έχει τέσσερις, ενώ έπρεπε να έχει δύο. Έγινε ένα μεγάλο έγκλημα και δυστυχώς δεν έχω ακούσει τον κ. Κόντη να το καταδικάσει. Ούτε ο Παναθηναϊκός βγήκε να το καταδικάσει όμως».

Και συνέχισε: «Πρέπει όλοι να ξυπνήσουμε αν θέλουμε να πάμε παρακάτω. Τα ψέματα τελειώνουν. Όποιος νομίζει πως θα παίξει με τον κόσμο του Ολυμπιακού, του Άρη, του ΠΑΟΚ και των άλλων ομάδων, είναι γελασμένος».

Μιλώντας για την διαιτησία του Παναθηναϊκού στην Θεσσαλονίκη, συμπλήρωσε: «Ο κ Δαλούκας και οι άλλοι Δαλούκες πρέπει να κρεμάσουν την σφυρίχτρα τους. Πρέπει να κάνουμε κάτι για τον κόσμο μας. Δεν υπάρχουν περιθώρια πρέπει να ξεβρωμίσει ο τόπος αν θέλουμε να πάμε το ποδόσφαιρο μπροστά..».

2 σχόλια:

  1. ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΠΟΥ ΣΕ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΑΝΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΧΑΡΗ! ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ ΦΩΒΑΣΕ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΠΑΠΠΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΩ ΡΕ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΑΤΕ ΡΕ ΧΑΛΑΛΙ ΣΑΣ ΡΕ ΑΛΛΑ ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΤΑΙ ΓΚΕ-ΓΚΕ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή