Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

ΟΣΟ ΘΑ ΖΩ!!!

Το παιχνιδι με την Υπερπρωταθλητρια ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ περασε στην ιστορια.
Αυτο που εμεινε ειναι η εκπληκτικη εμφανιση ενος ονειρεμενου συνολου που λειτουργησε οπως ακριβως ειχε ζητηθει απο τον Εκτωρ Ραουλ ΚΟΥΠΕΡ.    Ασφικτικο πρεσινγκ τοσο στο χωρο του κεντρου , οσο και πιο ψηλα που με συνδιασμο τον ανυπερβλητο κοσμο του στις θρυλικες κερκιδες του Κλ. Βικελιδης εκαναν τους Αστερες της Ατλ. Μαδριτης να μην αναψουν ποτε(ς)!
Στα περατα της γης μαθευτηκε το γεγονος.   Ο ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ηταν διαβασμενος γι' αυτον τον αγωνα μεχρι και την τελευταια λεπτομερια.   Απο το αγωνιστικο κομματι , στο συντονιστικο και σε αυτο που του δινει δυναμη οπως τους Γαλατες.   Το μαγικο φιλτρο ειναι ο κοσμος του.
Καθε εβδομαδα <<φτιαχνουν>> απιθανα χαπενινγκς και τρελλενουν τους ποδοσφαιριστες του ΘΕΟΥ του πολεμου.    Οποιοι και να αγωνιζονται καθε εβδομαδα.   Ειτε ειναι βασικοι ειτε οχι ο ΑΡΗΣ παιζει ΜΠΑΛΑΡΑ.   Δυο ενδεκαδες ετοιμες για νικες ιστορικες , τετοιες που ανεβαζουν το πρεστιζ του συλλογου και το συγκαταλεγουν στα δυνατοτερα κλαμπς της ΕΥΡΩΠΗΣ.    Για να γινει αυτο ακομη πιο δυνατο πρεπει να βοηθησουμε την ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΑΡΕΩΣ με μια εγγραφη και με ενα ΜΑΜΗΜΕΝΟ 50ΕΥΡΩ.    Αυτος ειναι ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ ΛΑΟΣ.   Τεμπο τεμπο λοιπον να κανουμε τον ΑΡΗ μας ΓΙΓΑΝΤΑ. 
= ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΤΑΣΗ - NEXT STOP Ν. ΣΜΥΡΝΗ=.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου